24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Tavernes acollirà la primera fase del Campionat Nacional de seleccions autonòmiques de futbol

– El camp municipal valler albergarà els partits entre les seleccions valencianes masculines sub-14 i sub-16, La Rioja i Navarra els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig

– L’Ajuntament i la UE Tavernes col·laboraran amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en l’organització del campionat

El camp municipal de Tavernes de la Valldigna acollirà els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig la primera fase del Campionat Nacional de seleccions autonòmiques (CNSA) masculines de futbol que disputaran els combinats sub-14 i sub-16 de la Comunitat Valenciana, La Rioja i Navarra. En el triangular participaran més de 100 jugadors dels millors equips estatals en categories inferiors.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d’Esports, Lara Romero, s’han reunit hui amb Eduardo Revert i José Enguix, representants de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, i el president de la UE Tavernes, Josep Emili Bononad, equip que col·laborarà activament en l’organització del campionat.

El primer edil valler, Sergi González, ha assenyalat que “Tavernes és un municipi referent en acollir i gestionar grans esdeveniments, per això les federacions esportives aposten pel nostre poble any rere any. A més, comptarem amb la inestimable col·laboració de la UE Tavernes, que atresora una gran experiència amb el torneig cadet Mariano Carbó”.

La regidora Lara Romero ha afegit que “la FFCV ha escollit Tavernes perquè tenim unes magnífiques instal·lacions esportives per a la pràctica del futbol base i la UE Tavernes és una escola de referència i amb molt de nivell, tant en la base com en el primer equip”.

Els partits es jugaran en els següents horaris:

– Divendres 29 d’abril

· 10.15h: Navarra sub-14 – Selecció Valenciana sub-14

· 12.15h: Navarra sub-16 – Selecció Valenciana sub-16

– Dissabte 30 d’abril

· 10.15h: La Rioja sub-14 – Navarra sub-14

· 12.15h: La Rioja sub-16 – Navarra sub-16

– Diumenge 01 de maig

· 10.15h: Selecció Valenciana sub-14 – La Rioja sub-14

· 12.15h: Selecció Valenciana sub-16 – La Rioja sub-16

Articles relacionats