TAVERNES ABARATEIX LA TARIFA DIÀRIA DE L’APARCAMENT DEL PASSEIG AMB LA INTENCIÓ DE FER-LO RENDIBLE

La modificació també preveu els lots composts per 50 vals de descompte d’una hora per als comerciants i mercaders de Tavernes, que es poden adquirir per un preu de 15 euros.
L’Ajuntament de Tavernes té una despesa de 42.299,57 euros anuals pel manteniment i servei prestat al pàrquing. Durant l’exercici de 2015 es van ingressar 7.747,80 euros en concepte de places de rotació. Per tant, segons els encarregats del servei del pàrquing hi ha hagut 10.985 entrades de vehicles, de manera que s’obté una mitjana de 30 vehicles per dia.
Amb esta modificació, la Regidoria d’Economia preveu incrementar la rotació de vehicles ja que es redueix la tarifa màxima diària, que anteriorment eren 13 euros. Per a fer rendible el pàrquing, s’haurien de recaptar almenys 25.091,21 euros, cosa que significa l’entrada diària de 23 vehicles amb una tarifa de 3 euros.
El regidor d’Economia i Hisenda, Perfecto Benavent, va afirmar al Ple que l’objectiu d’esta nova tarifa és “impulsar l’ús del pàrquing municipal. A més, amb la tarifa de 3 hores 1 euro, facilitem que els veïns i usuaris puguen fer les seues gestions i/o compres amb més temps”.

Et Pot Interessar