6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Tanquen els centres de vacunació massiva de la Safor amb els deures fets

• Més de 102.000 persones s’han immunitzat contra la COVID-19 en els sis punts de vacunació massiva del departament de salut de Gandia

• Els espais de Gandia i Grau, Oliva, Tavernes i Bellreguard tanquen hui la campanya, i el d’Ador ho farà el divendres

• Més de 80 professionals sanitaris han inoculat quasi 173.000 dosis i organitzat les jornades amb la col·laboració dels Ajuntaments

Més de 102.000 persones s’han vacunat contra la COVID-19 en els sis punts de vacunació massiva del departament de salut de Gandia, que hui tanquen les seues portes, amb l’excepció d’Ador, que conclourà el divendres.

En total, s’han inoculat més de 172.000 dosis, en els centres del Museu Faller de Gandia, Marcel·lí Pérez del Grau de Gandia, en el poliesportiu de Bellreguard, en el frontó municipal d’Ador, en la carpa d’Oliva i en el local de Tavernes de la Valldigna des que començara la vacunació de personal de centres educatius el 26 de març en el Museu Faller, i la de la resta de la població des del 24 de maig, en els altres cinc punts.

Més de 80 professionals sanitaris entre infermeres, tècniques auxiliars en infermeria, documentalistes, metges i auxiliars administratives han sigut els encarregats de dur a terme les jornades de vacunació, amb la col·laboració de treballadors municipals i membres de Protecció Civil dels diferents municipis.

“El treball dels sanitaris ha sigut encomiable des del primer minut, aportant cadascun d’ells no sols la seua professionalitat, sinó contribuint també a un excel·lent ambient de treball que han sabut transmetre a la població, la qual cosa ha facilitat el desenvolupament de cada jornada de vacunació”, han destacat les directores d’Atenció Primària, Rosa Andrés i Cristina Altur.

També des del departament de salut de Gandia agraeixen als ajuntaments de Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Bellreguard i Ador la cessió dels espais municipals utilitzats com a punts de vacunació de la COVID19 des de març fins a setembre de 2021.

Reconeixen també la col·laboració per a la posada en marxa i desenvolupament de les jornades de vacunació i el treball del personal municipal en aquelles tasques relacionades amb la informació a la població i el compliment de les mesures de seguretat en aquests espais. “Ha sigut una contribució molt considerable que se suma al treball dels sanitaris per a fer front a la pandèmia”.

Aquesta setmana conclou també la vacunació de la tercera dosis de reforç als residents dels centres sociosanitaris amb un total de 1.375 persones inoculades. A partir d’ara seran els centres de salut els encarregats de continuar amb la vacunació contra la COVID-19.

Articles relacionats