11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Taller d’iniciació al Jazz de l’Entusiasta de Benifairó

L’escola de Música de la Societat L’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna ha programat del 16 a 18 de juliol, un Taller d’iniciació al Jazz. El curs serà impartit per Joan Mont, music, compositor  d’Oliva. 

joan montEn l’actualitat Joan té el seu estudi en la seua terra natal, on compagina els seus experiments musicals amb el seu treball com a compositor i intèrpret, i desenvolupa cursos que estimulen l’autosuficiència creativa.

La seua música s’ha interpretat a Colòmbia, Àustria, Mèxic, Taiwan, Alemanya… A Espanya destaquen les composicions realitzades per al tubista Vicente López, els quintets de metalls “Back to Brass” i “QMAV” o l’octet de saxos “Seiklus Ensemble”. En el seu ampli catàleg trobem gran varietat d’estils des de la música tradicional a l’electrònica, passant pel Jazz, la música festera, moderna, contemporània, simfònica…

Com bombardinista, obté diversos premis i beques, però també toca el trombó, la tuba, la trompeta, el baríton… entre altres.

Hui dia, toca amb diverses agrupacions, des de Combos de Jazz fins a Xarangues. Va participar en la Big band UJI Castelló, en Metall·lia Brass Band, en Desgavell, en Antològics i en el duo “Dos són Multitud”, sempre aportant la seua labor com a compositor.

Ha col·laborat com a intèrpret en la Banda Municipal de Barcelona i en la Banda Municipal de Bilbao.

L’horari del taller és de 10 a 14 h i abans d’escomençar el taller, l’alumnat del curs farà una audició a la Plaça Pintor Sorolla el dijous dia 18 a les 21:30 h.

Articles relacionats