15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia torna a guardar un minut de silenci per condemnar l’últim assassinat masclista

gandia silenciAquest migdia, els representants de la Corporació Municipal de Gandia han tornat a guardar un minut de silenci per tal de mostrar el rebuig i condemna de la ciutat a l’últim assassinat masclista. Dissabte passat, una dona de 47 anys va ser apunyalada mortalment a Elx per la seua parella, un home de 50 anys. Tenien dos fills en comú. Segons les fonts policials, no existien denúncies prèvies per maltractaments.

Ja són 31 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles des de començament d’any i 1.006 des de 2003, quan van començar a registrar-se aquests assassinats.

Per aquesta raó, i en compliment del Pacte contra la Violència de Gènere i del Protocol de Dol de l’Ajuntament de Gandia, convoquem un minut de silenci.

“Totes i tots hem de dir PROU a aquesta xacra social. Perquè #EnsVolemVives i no desitgem #NiUnaMenys. La violència de gènere és la vulneració més extrema dels drets humans i les llibertats fonamentals”.

016: Telèfon gratuït d’atenció a la víctima de la violència de gènere. No deixa rastre a la factura, però sí que cal esborrar-lo del llistat de telefonades.

96 295 95 28: Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

96 287 88 00 – 96 287 88 01: Policia Local de Gandia.

091: Policia Nacional.

112: Telèfon d’Emergències.

Articles relacionats