18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Subhasta Literària solidària “Poesia per la Inclusió”

-Enguany es celebrarà la primera Subhasta Literària “Poesia per la Inclusió” d’àmbit solidari

L’organització de la subhasta solidària, que es realitzarà de manera virtual el pròxim 15 de desembre, és de l’associació Gaudim, col·lectiu que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la Safor, i compta amb la col·laboració de Saforíssims, associació d’Escriptores i d’Escriptors de la Safor.

Els beneficis d’aquesta subhasta, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci Somriu, què, cada cap de setmana, nodreix d’un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional.

La subhasta serà de més d’una vintena de quadres signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra, com, per exemple: el poema de ‘La Drova’ del Josep Piera, ‘Desig’ de l’Àngels Gregori, ‘Llavis mentiders’ de l’Encarna Sant-Celoni, ‘Enllà del foc’ de la Maria Josep Escrivà…, també té cabuda, en aquesta subhasta, el jovent, poetes valencians i catalans hi participen: poemes com ‘El plor dels samarucs’ del Joan Deusa, ‘Totes aquelles imatges’ de la Sílvie Rothkovic, ‘Distints’ de José Figueres…, i molts altres. Tres generacions d’escriptors i d’escriptores fent literatura en la seua llengua pròpia.

La subhasta es realitzarà el dimarts, 15 de desembre, des de les 8:00 h, fins a les 23:59 h. Es pot participar des de l’enllaç: www.mercadillosolidario.com

Des de l’organització han assenyalat que “aquesta vegada, adquirint cultura, fas que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat. No t’ho penses massa: COL-LABORA!”

Articles relacionats