10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Sorteig de 10.000 euros per als clients del comerç de Gandia

– El comerç de Gandia s’uneix per a regalar 10.000 € en premis aquest Nadal

– L’àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç, en col·laboració amb les associacions comercials del Centre Històric; República Argentina-El·líptica i adjacents; Roís de Corella i Corea, llancen la campanya unitària que sorteja 44 premis per comprar ens els seus establiments adherits.

El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de l’assessora de l’àrea, Vicenta Ferrer i els representants de les associacions de comerciants de Gandia: Centre Històric; República Argentina-El·líptica i adjacents; Roís de Corella i Corea, ha presentat aquest matí la campanya de Nadal del comerç de la ciutat. La principal novetat, és que per primera vegada les quatre associacions i l’Ajuntament coordinen esforços plegats per a incentivar la compra al comerç urbà de Gandia, una gran centre comercial obert.

Gandia Sorteig Nadal 1

“Per al Govern del Serpis el comerç urbà és primordial, com hem demostrant fins ara amb ajudes i programes per a donar-li suport, sobretot després dels mesos més durs de la crisi sanitària. Per això estem contents en presentar una iniciativa que serà un atractiu perquè el visitant s’aprope al nostre comerç, siga al barri que siga. El comerç urbà dóna vida a la ciutat i això és un important avantatge competitiu”.

Per la seua banda, Ferrer ha indicat que la campanya que s’estén des de hui 7 de desembre fins al 5 de gener. El dia 12 es sortejaran els 44 premis amb diferents dotacions econòmiques fins arribar als 10.000 €. “És una campanya molt gratificant tant per al consumidor com per al comerç”.

“Gràcies a la unió s’han incrementat econòmicament els premis; des del Centre Històric mantenim els 6.000 € que venim regalant des de fa 24 anys de forma ininterrompuda. A banda, continuem amb el trenet des de l’Escola Pia, que funciona regularment i des del 22 de desembre fins al 5 de gener, de forma diària… Farem un Open Night el 30 de desembre…”. Santi Garcia, tresorer de la Cooperativa Centre Històric Comercial Gandia ha recordat que amb la nova aplicació els clients es poden beneficiar d’importants rebaixes als aparcaments del Prado i del Centre Històric.

Per la seua banda, Luis Mañó, president dels comerciants de la República Argentina-El·líptica i adjacents, ha destacat el camí d’unió encetat, “que dóna al públic l’avantatge de poder comprar en qualsevol lloc, creant una sinèrgia total i que la passege Gandia, consumisca en Gandia…”

Articles relacionats