13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La piscina convertible de Gandia obri de nou després de les obres de millora


·
Els treballs realitzats amb un pressupost de 92.000 € tenen l’objectiu de millorar el servei de la instal·lació als usuaris.

· S’han substituït les plaques de policarbonat de la coberta per altres noves i s’han canviat els rodaments del sistema per a millorar el seu funcionament.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat que finalment dijous obrirà la piscina convertible després de finalitzar les obres de millora.

Gandia Piscina convertible

Els treballs realitzats amb un pressupost de 92.000 € tenen l’objectiu de prestar un servei millor als usuaris de la instal·lació. Concretament, s’han substituït les plaques de policarbonat de la coberta per altres noves i s’han canviat els rodaments del sistema per millorar el seu funcionament. Sobre aquesta part de la infraestructura Morant va informar que el sistema no funcionava correctament, per la qual cosa una empresa especialitzada en aquest tipus d’instal·lacions ha sigut l’encarregada de fer l’actuació.

Per aquest motiu, la piscina ha estat tancada un mes. Però també s’ha aprofitat l’aturada per a fer una neteja en profunditat del got de la piscina, embornals, etc. A més, s’ha intervingut als dos banys que es troben més a prop de la piscina: s’ha millorat la seua il·luminació, s’han substituït les rajoles amb desperfectes, s’han col·locat nous polsadors autoregulables a les dutxes per controlar millor la temperatura i s’han instal·lat nous miralls.

Cal destacar que aquesta actuació s’ha endarrerit a causa dels problemes de subministraments que s’han produït per la pandèmia.

Articles relacionats