10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Sorpresa al Compleix del Motor d’Albaida

No ha pogut ser i el navarresí Sergio García ha perdut el seu primer campionat d’Espanya de Minimotard en l’última volta de la prova celebrada aquest passat diumenge en el Compleix del Motor d’Albaida.

Garcia va arribar a la segona i definitiva carrera amb l’obligació de guanyar, fet que ho ha dut a terme durant tota la prova amb una dura batalla amb Beñat Fernández. Va ser tal aquesta lluita guerra que quan el navarresí acariciava el títol va caure en l’última volta i va deixar en safata el campionat per a aquest.

Però després d’alçar els braços els jutges han desqualificat a Fernández per xafar les línies reglamentàries i això ha propiciat que el títol recaiguera per a Jordi Gaya que marxava tercer.

Amb aquest resultat, Sergio Garcia es proclama subcampió en la categoria de 85 c. c. i acaba davant el seu públic amb les ganes d’haver-lo intentat fins a l’última volta.

Quant a la carrera de Supermoto professional, l’austríac Lukas Hollbacher no ha fallat i ha vençut en les dues carreres proclamant-se campió d’Espanya per davant del català Ferrán Cardus.

La primera dels dos mangues ha sigut la més emocionant, ja que Hollbacher ha hagut de remuntar de darrere fins a posar-se líder en la penúltima volta mentre que la segona pispa el pilot oficial de KTM s’ha posat primer i no abandonat aquesta posició fins que ha vist la bandera a quadres.

Articles relacionats