19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Obri la nova seu de L’Associació de Familiars i Xiquets Adolescents amb dèficit d’atenció i hiperactivitat

– AFANADAH inaugura nova seu per donar servei a les persones afectades pel dèficit d’atenció i hiperactivitat

– Diana Morant: “Ha de ser la societat la que s’adapte a les persones afectades pel TDAH i no a l’inrevés”

– Encarna Lloret: “Tot el treball que fem està donant els seus fruits i actualment ja podem ajudar a més de 80 famílies”

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil; la regidora delegada de Benestar Social, Carmen Fuster; i el representant de la Fundació La Caixa i subdirector de l’oficina de Gandia, Jorge Suquet, ha visitat aquest matí la nova seu de l’Associació de Familiars i Xiquets Adolescents amb dèficit d’atenció i hiperactivitat (AFNADAH) on han estat rebuts per la presidenta de l’entitat Encarna Lloret i la vicepresidenta, Amparo Martínez.

A la visita també han acudit altres membres de govern municipal i representants dels grups polítiques presents al consistori.

Després del recorregut per les noves instal·lacions, Diana Morant ha declarat que aquest nou local obri una nova etapa per ajudar les famílies i les persones afectades pel dèficit d’atenció i hiperactivitat. “Aquest local els permetrà atendre a més famílies perquè AFANADAH no ha parat de créixer des de la seua fundació. La societat evoluciona i les parts implicades anem aprenent sobre com afrontar aquest tipus de diferències que pateixen els xiquets i xiquetes amb aquest dèficit” i ha afegit que ha de ser la societat la que s’adapte a les persones afectades pel TDAH i no a l’inrevés.

Obri la nova seu de LAssociacio de Familiars i Xiquets Adolescents amb deficit datencio i hiperactivitat 1L’alcaldessa també ha destacat la complicitat que es genera en aquest tipus d’instal·lacions, ja que famílies amb els mateixos problemes poden veure “la normalitat de la seua situació i compartir experiències i suports que els ajuden a millorar la seua qualitat de vida. És una forma de teràpia que ajuda a afrontar aquesta situació“.

Finalment, Morant ha recordat a les representants de l’associació que poden seguir comptant amb l’ajuda del consistori. “Gandia és un lloc millor des que ADNADAH està amb nosaltres”

Per la seua banda, Encarna Lloret ha agraït la col·laboració de l’ajuntament i altres entitats com Caixabank que han fet possible que “tota la feina que fem estiga donant els seus fruits i puguem seguir ajudant a les més de 80 famílies que atenem ara“.

Lloret ha informat que per primera vegada, l’associació ha pogut posar en marxa un campament d’estiu i una escoleta.

Articles relacionats