18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Sona Baixet Festa pròxima parada al Parc del Llac de Tavernes

– El músic Jaume Barri, el Mag WendoTriangulista DJ set i els tallers de Pepa Castillo componen un cartell que començarà a les 19 h

El dissabte 4 de setembre la platja de Tavernes de la Valldigna acollirà, un any més, el Sona Baixet Festa, el projecte conjunt de LaCasaCalba i l’Ajuntament de Tavernes que ve desenvolupant-se des de fa 5 anys per acomiadar l’estiu a ritme de música i art.

Per segon any consecutiu, la situació sanitària ha obligat a adequar el format i el contingut prioritzant la seguretat però sense renunciar al gran festival familiar valler.

El programa preveu actes per a tots els públics, combinant arts escèniques, música i tallers. Les activitats començaran a partir de les 19h00 i, tal com es va fer a l’edició de 2020, l’escenari serà el Parc del Llac.

La programació, que es pot consultar a la pàgina web sonabaixet.com, comptarà amb tres actuacions:

– Serà Triangulista DJ set l’encarregat de donar la benvinguda als assistents com a Mestre de Cerimònies. L’alter ego de Francesc Burgos (LaCasaCalba) obrirà la seua maleta de discos entre actuació i actuació.

– El clàssic de l’animació de carrer Jaume Barri serà el següent en pujar a l’escenari amb la seua veu i una guitarra per tal de fer cantar, jugar i ballar a tota la canalla amb cançons originals de temàtiques diferents.

– A les 20.30 h, el fantàstic Mag Wendo es presentarà amb les seues insospitades i desbaratades il·lusions que no deixen indiferent a menuts ni grans. Diversió i rialles amb molt d’amor al públic aportaran el toc d’humor.

Al llarg de la vesprada, i repartits en tres torns de 45 minuts per tal de mantindre les distàncies, s’organitzaran tallers d’art conduïts per l’artista de capçalera de LaCasaCalba, Pepa Castillo, la qual, juntament amb monitors i monitores, acompanyarà els més menuts per desenvolupar la seua creativitat. Per assistir, cal inscriure’s prèviament (majors de 3 anys). S’ha previst procedir a la neteja i desinfecció dels espais i materials emprats pels assistents per a evitar el risc de contagi. L’ús de mascareta serà obligatori per a majors de sis anys.

A les 22 h es donarà per conclòs el Sona Baixet Fest(a), no sense abans tornar a gaudir del Triangulista DJ set i la seua mini disco. Com és habitual, els assistents podran gaudir d’un xicotet gastroespai amb begudes i menjar.

L’entrada és gratuïta però l’aforament limitat, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia a la web.

Articles relacionats