17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Soler etziba que “Gandia no mereix un alcalde en pràctiques”

• Soler: “En 100 dies la ciutat no ha millorat, s’han paralitzat inversions estratègiques i s’ha dividit el govern. Gandia no mereix un alcalde en pràctiques”

• Soler: “Prieto dedica el seu temps a una campanya electoral permanent oblidant-se de complir amb les promeses amb les quals el seu partit va concórrer a les eleccions”

Es compleixen 100 dies des que José Manuel Prieto va assumir l’alcaldia de Gandia després de l’eixida de Diana Morant al Ministeri de Ciència i Innovació del Govern de Gandia i el Partit Popular de Gandia ha volgut fer un balanç d’aquests primers 100 dies.

Per als populars aquests 100 primers dies no han suposat el revulsiu per a la ciutat que consideren que “Gandia necessitava per a tancar 6 anys d’una gestió allunyada de les necessitats dels gandians, és més, consideren que els problemes s’han agreujat”.

En paraules del portaveu municipal popular, Víctor Soler, “en 100 dies la ciutat no ha millorat, s’han paralitzat inversions estratègiques i s’ha dividit el govern. Patim un Alcalde en pràctiques” al que ha afegit que “la falta de lideratge està generant una guerra pública entre els dos socis de govern que menyscaba la seua autoritat com a Alcalde”.

Segons el Partit Popular de Gandia l’Alcalde de la ciutat va prometre posar una marxa una brigada d’operacions dedicada a embellir les vies públiques després d’anys d’abandó, però no ha sigut capaç de posar-ho en marxa.

Segons Soler “no ha sigut capaç de posar una de les seues mesures estreles en el discurs d’investidura, una vegada més un alcalde del PSOE s’oblida de les principals reivindicacions dels veïns com és la brutícia dels carrers de Gandia.”

“La dinàmica de govern és la mateixa, molta foto, molt de vídeo però poca gestió i resolució dels problemes de la Gandia real” ha assegurat Soler que ha lamentat que “Prieto només dedica el seu temps a una campanya electoral permanent oblidant-se de complir amb les promeses amb les quals el seu partit va concórrer a les eleccions”.

El fet més greu que ha marcat per als populars aquests 100 dies de govern ha sigut “la divisió entre els socis de govern sobre una de les decisions polítiques que ha d’afrontar la ciutat en les pròximes setmanes com és l’aprovació del projecte del glamping”.

Tal com va assegurar el portaveu popular en roda de premsa tant del PSOE com Compromís + Gandia Unida fan valoracions contraposades als mateixos informes tècnics de l’Ajuntament de Gandia.

Per a  Soler “aquesta és la demostració més palpable que Prieto és incapaç de cohesionar la posició dels dos socis de govern, encara que diga que li agrada pactar les discrepàncies. La realitat és que sota el seu govern Gandia no és una ciutat segura per a les inversions davant la inseguretat jurídica que generen tots dos socis de govern”.

Soler ha finalitzat recordant la disposició dels nou regidors del Partit Popular per al projecte del glàmping, però ha recordat a l’alcalde que al govern s’arriba amb les idees clares i amb la voluntat d’exercir el càrrec i no d’estar en pràctiques fins a maig de 2023.

Articles relacionats