Socialistes i Populars de Gandia s’enfronten pels pressupostos de la Generalitat Valenciana 2020

Encara en procés d’aprovació, els pressupostos enfronten de nou a Populars i Socialistes de Gandia. El Partit Popular en un continue atac a tot, fa una lectura dels pressupostos molt diferents dels socialistes.

– Socialistes de Gandia: «La inversió més gran que ha portat a terme el Consell en la història de Gandia»
– Populares de Gandia: «Els pressupostos del Consell per a Gandia són una broma pesada»

Socialistes de Gandia

Prieto: “El Consell destinarà aquesta legislatura la inversió més gran que s’ha fet a Gandia, en el moment més difícil”

• El portaveu socialista li demana als populars que no donen lliçons del que no saben fer i estiguen al costat de la ciutat
• “Els socialistes sí que sabem tocar a les portes que siguen necessàries per a demanar tots els diners que calen i uns poquets més, si fa falta”, ha respost Prieto

Nyas coca de Prieto a Soler, “El senyor Soler hauria de saber com es fan uns pressupostos, perquè ha sigut diputat autonòmic. Sap perfectament que es consigna, allò que se sap que va a fer-se”, ha indicat el portaveu socialista, qui ha destacat en el cas del nou Palau de Justícia hi ha hagut una reprogramació de les anualitats perquè s’avance més en la seua execució.

D’aquesta manera, durant la present legislatura la Generalitat invertirà a Gandia més de 55 milions d’euros, amb la remodelació de tots els centres educatius públics mitjançant el Pla Edificant (20 milions d’euros), el nou Palau de Justícia (17,5 milions d’euros), l’Espai Sanitari de Roís de Corella (14 milions d’euros) o la remodelació de l’antic edifici de Correus (més de 3 milions d’euros).

Pel que fa al procediment del Pla Edificant, amb delegació de competències a l’Ajuntament de Gandia, ja ha començat la licitació de tots els projectes, els quals seran una realitat aquesta legislatura.

Populars de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, és una alcaldessa “silent, que ni defensa ni baralla les inversions que necessita Gandia. En lloc d’estar cridant a totes les portes de València, calla davant els seus caps a València perquè només el preocupa la seua promoció política”.

Els pressupostos del Consell per al 2020 a Gandia només atenen amb 1,8 milions d’euros una partida per a l’inici de les obres del Centre de Salut Integral Rois de Corella, una quantitat que segons el parer de Soler resulta “absolutament insuficient” si tenim en compte la valoració total del projecte xifrat en 14 milions d’euros.
“Això és l’única cosa que inclouen en els pressupostos per a Gandia, només 1,8 milions d’euros d’un total de 14 en què està xifrat el projecte” segons Soler.

Per a la connexió de la CV-60, l’Autovia del Morquí, amb la N-332 i l’AP-7, a penes es destinen 30.500 euros, “riuen en la cara de tots els gandians amb partides tan ridícules per a projectes en els quals són necessaris desenes de milions d’euros” segons Soler.

“A partir d’ací, no hi ha res de res en els pressupostos per al Pla Edificant, el Palau de Justícia, el Pla de Mobilitat per a la Safor, la renovació de l’emissari submarí, la modernització de la depuradora de Gandia o la construcció del Centre de Salut del Raval” ha indicat el també President del Partit Popular a Gandia.

Per tot això els populars de Gandia elevaran al seu grup parlamentari en les Corts Valencianes “totes aquelles necessitats que són de justícia perquè la nostra ciutat reba la mateixa inversió que la mitjana de la resta dels municipis de la Comunitat Valenciana” alhora que exigiran que “la resta de partits es retrate en la defensa dels interessos de Gandia; veurem qui està del costat dels gandians i qui del costat d’altres interessos” ha manifestat Soler.

Finalment Soler ha lamentat que l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, siga una alcaldessa “silent” i que no haja cridat ni a una sola porta a València per a defensar una major inversió en els pressupostos de la Generalitat per a Gandia. “Tenim una alcaldessa que ni defensa, ni baralla, ni lluita per la nostra ciutat, només el preocupa no molestar els seus caps a València per a promocionar-se políticament però no actua com a alcaldessa de tots els gandians”.

Et Pot Interessar