5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

S’obri el termini d’inscripció de la borsa d’informadors de servei

– Les bases es poden consultar a http://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=formInt&idForm=21&id=727

– Les sol·licituds s’han de presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Gandia en el termini de 10 dies naturals.

– La Borsa d’informadors es genèrica i se aniran incorporant segons necessitats

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que ja han estat publicades en el BOPV les bases i la convocatòria de la borsa de contractació de personal laboral temporal per a desenvolupar funcions d’informadors de servei. Les bases poden ser consultades a www.gandia.org i tauler d’anuncis i en el Butlletí Oficial de la Província. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Gandia en el termini de 10 dies naturals.

Sobre aquesta mesura, Prieto ha destacat que el govern municipal, pretén potenciar des de l’ocupació pública que “els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat a hores d’ara però que sobretot puguen tindre recursos perquè els informadors de servei realitzen la seua tasca en plena temporada turística a peu de platja. A més, aquesta borsa ens servirà per a cobrir aquest tipus de necessitats informatives presents i futures que puga tindre l’Ajuntament de Gandia puguen ser cobertes a peu de carrer i ens ajuden a aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions”.

L’edil ha recordat que aquesta mesura va ser consensuada al Fòrum Socioeconòmic on participen els agents socioeconòmics i totes les forces polítiques.

Fotografia Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats