Sisé lloc per als remers del RCNG Daniel Fernández i Alejandro Sanjaime al campionat d’Espanya

Del 23 al 25 de juny els esportistes de la Secció de Rem del RCN Gandia Daniel Fernández i Alejandro Sanjaime han participat en el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic per a Juvenils i Absoluts disputat a Sevilla.
Els esportistes gandians van aconseguir classificar-se per a la final A després d’un ensopec en les eliminatòries que van poder esmenar en la repesca. Un sisè lloc final en aquest nacional és el millor resultat del club en aquesta modalitat de rem olímpic encara que es van quedar a les portes de ser seleccionats per a la Selecció Nacional.

Regata Interescolar de Vela i Rem
D’altra banda, el cap de setmana passat es van disputar en el Real Club Nàutic Gandia les Regates Interescolares de Vela i Rem com a colofó de la Campanya “De l’Escola al Mar” que el Club va engegar aquest hivern amb la col·laboració del Ajuntament de Gandia.
Dissabte 24 de juny se celebrava la final de la lliga a Vela en la qual van participar els equips del Col·legi Palacio Borja – Jesuïtes i el Col·legi Joan Martorell. El vent feble només va permetre disputar dues proves, quedant la final empatada 1 a 1. Tots els participants van rebre un diploma per la seua participació i una samarreta.
Diumenge 25 es va realitzar la regata de rem en la qual participaven 48 joves de 6 equips de col·legis de Gandia. La regata consistia en una lligueta en la qual realitzaven tandes de 300 m entre dues embarcacions remant tots contra tots, realitzant cada col·legi cinc mànigues al llarg del matí. En finalitzar la jornada es van repartir medalles als tres classificats. La classificació va quedar de la següent manera:
1.- Calderón
2.-Ausiàs March
3.- Tirant-Gregori Mayans
4.- Joan Martorell
5.- Roís de Corella B
6.- Roís de Corella A

Regata Creuers ADELA

Finalment, diumenge 25 de juny el RCNGandia va organitzar al costat de l’Associació ADELA-CV (Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica) la ja tradicional Regata ADELA CV que enguany arribava a l’edició 22. Un total de 8 embarcacions del RCNGandia van col·laborar amb l’Associació embarcant a afectats i familiars per a gaudir del mar i de la navegació. Per excés de vent la regata va ser anul·lada, però els participants van gaudir d’un passeig per la zona del port i de les platges de Gandia i Daimús. Després del passeig es van sortejar regals per als participants i van gaudir d’un dinar de germanor en el Restaurant del RCNGandia

Et Pot Interessar