SIS DETINGUTS A GANDIA I ALDAIA PER ROBAR TARONJA I FALSIFICAR DOCUMENTS DATA

Van ser arrestats en dues actuacions diferents entre el 25 de maig i el 2 de juny, una a càrrec de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Gandia en el marc de l’operació ‘Trolers’, amb la detenció de dos homes que havien falsificat 91 documents de traçabilitat agrària i van emparar en ells al voltant de 67.000 quilos de taronges d’origen il·lícit.

Dos dels arrestats falsificaven els documents «majoritàriament amb dades de persones d’avançada edat» i que «en el seu moment els van facilitar de bona fe», segons les mateixes fonts.

Per tot açò, els quatre homes i dues dones amb edats compreses entre 30 i 50 anys i tots de nacionalitat espanyola, han sigut arrestats per la seua implicació en diferent grau en els delictes de robatori amb força, furt, continuat de furt i falsificació de documents. Les diligències han passat a disposició judicial en els Jutjats de Primera Instància número dos de Gandia i en el Deganat de Torrent.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb els agricultors, per a perseguir delictes en l’àmbit agrícola.

Et Pot Interessar