24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

S’intensifiquen les tasques de fumigació per a la prevenció de plagues a Tavernes de la Valldigna

• L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha realitzat la desinsectació pel riu Vaca, la Séquia Mare i la vorera perimetral de la platja

• També s’ha actuat en els parcs canins, el cementeri municipal i els claveguerams

En les últimes setmanes l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha intensificat les tasques de prevenció de plagues per combatre espècies com el mosquit tigre, la mosca negra i altres insectes. Des de la Regidoria de Serveis Públics s’ha preparat un pla de treball per a localitzar els diferents punts on actuar i s’han dut a terme aquestes tasques de fumigació.

La desinsectació s’ha fet principalment pel riu Vaca, la Séquia Mare i la vorera perimetral en la platja, així com en els parcs canins, el cementeri municipal i els claveguerams.

El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ha explicat que l’Ajuntament de Tavernes vol introduir al costat dels mètodes tradicionals altres mètodes de fumigació amb drons. A més, vol ajudar a erradicar aquestes plagues per evitar les molestes picadures, que en alguns casos poden ser causa de transmissió d’infeccions.

Articles relacionats