19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Èxit del I Festival de comèdia de la Delicà Comedy

La Primera tinent d’Alcaldia i portaveu del Govern local, Alícia Izquierdo, va acudir dijous al tancament de la primera edició del Festival de comèdia de la Delicà Comedy per tal de donar suport a la iniciativa publicoprivada per tal d’augmentar l’oferta cultural i d’espectacles a Gandia.

Primera tinent dAlcaldia i portaveu del Govern local Alicia Izquierdo al Festival de comedia de la Delica Comedy. Fotografia Natxo Frances
Primera tinent d’Alcaldia i portaveu del Govern local, Alícia Izquierdo, al Festival de comèdia de la Delicà Comedy. Fotografia Natxo Francés

“El festival vol consolidar-se en Gandia com a alternativa a l’oci de festa i mostrar nous incentius per al turista que tria la nostra ciutat com a destinació turística. En aquest sentit, l’Ajuntament estarà al costat de propostes de qualitat”, ha explicat Izquierdo.

Per al director de Tierra de Comedia, organitzador del festival: “La Delicà ha estat un superèxit, ha estat la primera edició de molta feina i algunes traves. Amb aquests artistes i musicals infantils hem pogut comprovar que la gent gaudia en este espai tan segur i accessible com és el camp de beisbol de la platja de Gandia”. Eduardo Samblás ha agraït l’Ajuntament de Gandia el seu suport i l’aposta per la cultura. “Ja estem treballant per presentar cartells que superen els d’enguany…”, ha conclòs.

Articles relacionats