25.1 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Simat va celebrar un Sant Valentí molt especial

– Simat es va omplir de missatges d’estima i va inaugurar una exposició fotogràfica

El passat divendres 14 de febrer els carrers de Simat de la Valldigna van aparéixer plens de missatges d’estima en valencià amb motiu del dia de Sant Valentí. Els veïns del municipi els van buscar al llarg del matí i no van dubtar en compartir-los a les seues xarxes socials. “Compta amb mi en l’últim sospir de la nit i en el primer alé del dia“, de Txarango; “I és que per mi els teus defectes són tan espectaculars, ningú podrà fer-me dubtar que vull estar amb tu”, d’Els Catarres, o “Tu fas que el temps s’ature, tu fas que el nord es torne sud, només tu tombes tots els murs”, del Doctor Prats, van ser algunes de les frases que es van repartir al municipi.

A més, a la vesprada, la Casa de la Cultura es va inundar de fotografies de diferents parelles del municipi, que van ser protagonistes de l’exposició “Una història d’amor”. La regidora de Cultura, Almudena Donet, va ser l’encarregada d’iniciar l’acte amb un discurs, en el qual va fer referència a tots els tipus d’amor. “Per a molts de vosaltres és el primer amor, per a d’altres, no, però estic segura d’una cosa, és un amor vertader, sincer i únic i com el vostre no hi haurà un altre igual” i va continuar explicant que “l’amor també són aquelles persones que van haver-se de separar massa prompte o que encara no s’han retrobat“.

Donet va aprofitar el discurs per a denunciar que “l’amor ha de ser sa, no ha de fer mal ni ha d’estar ple de por” remarcant que “si no podeu estar ben segurs que no és amor”. Tot seguit, la regidora va repartir un diploma entre les parelles participants com a record de l’acte.

L’exposició romandrà oberta fins al divendres 21 de febrer.

Articles relacionats