16.8 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Simat organitza una exposició virtual per celebrar el dia de Sant Valentí

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna està preparant una exposició virtual per al pròxim 14 de febrer amb motiu de la celebració de Sant Valentí. Així, els veïns i les veïnes del municipi poden enviar les imatges amb la seua parella fins al pròxim 10 de febrer al WhatsApp de l’Ajuntament (618 06 98 35) indicant el nom i cognom dels membres i el temps de la relació.

Totes les imatges seran exposades a través d’un vídeo que es compartirà a les diferents xarxes socials el diumenge 14 de febrer. La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que “després de l’èxit de l’exposició que vam iniciar l’any passat volíem seguir amb la tradició, tot adaptant-nos a la situació sanitària que estem vivint“. Per això, anima al veïnat “a enviar les imatges i compartir el seu amor“.

Consell de Xiquetes i Xiquets

D’altra banda els membres del Consell de Xiquetes i Xiquets de Simat es va reunir el passat dijous 4 de febrer de manera telemàtica per tractar els drets de la infància, la igualtat i la justícia social.

consell xiquets i xiquetesA més, amb motiu de la celebració del dia de la Justícia Social, que se celebra el pròxim 20 de febrer, els més menuts van reflexionar sobre la necessitat d’avançar cap a una societat més igualitària i inclusiva.

Aquest consell es va constituir a finals de novembre per iniciativa de la Regidoria de Joventut i Participació i compta amb menors d’entre 9 i 13 anys, que es reuneixen constantment per tractar alguns temes d’interés.

Articles relacionats