25.1 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Simat fa l’entrega dels Premis “Trail Simat OnTrack” i del concurs “Què he aprés durant aquests mesos?”

Simat va realitzar, en la jornada d’ahir, la entrega de premis:

Entrega de premis del I Trail Simat OnTrack

El passat divendres 4 de juny, les portes del Monestir de la Valldigna van acollir l’entrega de premis del I Trail Simat OnTrack organitzat per Trifitness31 i la Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna.

Els guanyadors, que van poder realitzar la prova entre el 13 de febrer i el 14 de març de 2021 a causa de la situació sanitària, van rebre el guardó per part del regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, i el president del Club d’Esports de Muntanya de Simat de la Valldigna.

Els participants podien realitzar la prova tantes vegades com volgueren, tot i que sols quedava enregistrada la millor marca. La prova del Trail va tindre un recorregut de 21 km, l’SprintTrail es va realitzar al llarg de 10,5 km i, per últim, la modalitat Sprint Vertical Massís del Toro d’1,5 km amb una pendent entre el 30% i el 43%.

A més, el primer classificat de cada categoria va rebre un lot de llibres de la Valldigna i una visita guiada per a dos persones al Monestir de la Valldigna.

Bañuls va agrair la participació en aquesta primera edició, ja que «l’esport i el turisme van units i, d’aquesta manera, els participants van poder conéixer la localitat al mateix temps que realitzaven la prova».

Simat entrega els premis al concurs «Què he aprés durant aquests mesos?»

El passat divendres 4 de juny, el regidor de Joventut, Joan Vicent Bañuls, va entregar els xecs econòmics i els diplomes del concurs fotogràfic «Què he aprés durant aquests mesos?», en què els participants havien d’enviar una imatge en què expressaren què havien aprés durant el confinament.

Els resultats s’atorgaren a través d’un sorteig, ja que, segons declarava Bañuls, «l’alt nivell dels participants va suposar que tots meresqueren guanyar». D’aquesta manera, Karina Ripoll va obtindre el primer premi (un xec econòmic de 40 euros) amb una fotografia on mostrava algunes joies fetes amb càpsules de café. Per la seua banda, Alejandro i Felipe Císcar (amb un premi de 30 euros) van expressar la importància de valorar el temps i la gent que els envolta. Romina Oltra, David Mansanet i Ana Sancho van ser els altres guanyadors a l’haver mostrat les seues manualitats, com jugar als escacs i la realització de bunyols respectivament.

Bañuls va agrair la participació del veïnat i va destacar que «a través d’aquests premis també pretenem donar suport al nostre comerç local».

Articles relacionats