11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Simat acull les jornades per a la difusió de l’Estatut d’Autonomia

– Simat de la Valldigna celebra els pròxims 18, 19 i 20 de setembre les jornades per a la difusió de l’Estatut d’Autonomia amb diverses activitats.

La jornada s’iniciarà el 18 de setembre amb l’exposició «Nosaltres, 30 anys de l’Estatut d’Autonomia», a la Casa de la Cultura, que serà visitable de dilluns a divendres, en horari de 9.00 h a 13.30 h, fins al pròxim 30 de setembre.

Les activitats continuaran el dissabte 19 de setembre amb una visita teatralitzada al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna i el concert de música tradicional i poesia, «Sis veus. Els dies i les dones». El diumenge 20 de setembre també hi haurà una visita teatralitzada al Monestir de la Valldigna. Ambdues seran interpretades en llengua de signes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua de Signes el pròxim 23 de setembre.

L’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha destacat la importància d’aquestes jornades, ja que “l’Estatut constitueix la manifestació de la voluntat autonòmica del poble valencià”.

Articles relacionats