12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

“Si t’emboliques, ens emboliques a tots” campanya per previndre els risc de contagi

– Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a previndre els riscos de contagi de coronavirus

– El cantant valencià Nyno Vargas posa la veu a un vídeo en el qual s’apel·la a la prudència i a la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries

– Sota el lema “Si t’emboliques, ens emboliques a tots”, la campanya pretén conscienciar que encara existeix perill de contagi

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una campanya dirigida al públic jove amb la qual pretén previndre els riscos de contagi de coronavirus una vegada aconseguida la “nova normalitat”.

El cantant valencià Nyno Vargas posa la veu i la imatge a un vídeo en el qual s’apel·la a la prudència i a la necessitat de continuar seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per a evitar riscos innecessaris.

A través de la música rap i amb un llenguatge pròxim per als més joves, la campanya adverteix sota el lema “Si t’emboliques, ens emboliques a tots” que és fonamental continuar mantenint la distància social, fer un bon ús de la màscara i utilitzar el gel desinfectant per a previndre el contagi, perquè el virus encara continua actiu.

En aquesta línia, la consellera Ana Barceló ha volgut insistir que “és necessari que els més joves prenguen consciència de la gravetat de la situació que encara hui estem vivint“.

Per això, ha afegit, “hem de continuar combatent el virus amb totes les eines que comptem per a fer-ho i una d’elles és, sens dubte, la solidaritat amb els altres“.

Barceló ha recordat que “totes i tots podem i hem d’assumir la nostra responsabilitat per a evitar contagiar a persones pròximes, més vulnerables, que, en cas de contagi, poden fins i tot arribar a perdre la vida“.

Articles relacionats