14.4 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

S’han registrat 2 nous brots de coronavirus a la Safor

Després de moltes jornades sense notificar cap brot a la Safor, aquesta vesprada la Conselleria de Sanitat ha informat de 45 nous brots de coronavirus i 2 d’aquest s’han registrat a la Safor.

Concretament a Gandia i a Miramar. En el cas de Gandia el brot s’ha produït a l’àmbit laboral, amb tres persones contagiades. Per al que respecta a Miramar el brot és de 4 persones contagiades i d’origen social. El dos són considerats brots mínims per la quantitat de contagis.

Actualització Àrea de Salut de Gandia

Ja són 14 defuncions en els últims 15 dies, al sumar una nova víctima per coronavirus a la Safor. La tendència és la mateixa afecta al col·lectiu de persones majors, en aquest cas es tracta d’un home 84 anys.

La xifra de persones ingressades per coronavirus ha descendit fins a 37, d’elles només 6 necessiten tractament a la Unitat de Vigilància Intensiva.

També s’ha reduït el nombre de contagis diaris, ja que en les últimes 24 hores s’han registrat 23 nous casos positius per coronavirus.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 1.427 nous casos de coronavirus i 1.883 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat 1.427 nous casos de *coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 97.397 persones. 

Des de l’última actualització, s’han registrat 1.883 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 15.289 casos actius, la qual cosa suposa un 14,11% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.435 persones ingressades, i d’elles 291 en l’UCI.

Malauradament s’han registrat 25 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.290 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.701.018.

Actualització de la situació en residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 87 residències de majors.

– Residents nous positius: 40

– Treballadors i treballadores nous positius: 16

– Residents que han mort: 3

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 19 residències en la Comunitat Valenciana: 9 a la província d’Alacant i 10 a la província de València.

Actualització brots: 45 

· Gandia: 3 casos. Origen laboral

· Miramar: 5 casos. Origen social

Articles relacionats