La Setmana Santa de Gandia atorna a Paqui García tot el pes representatiu

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia va presentar divendres 20 d’octubre a la nova Padrina i Cambrera del Crist Ressuscitat, any 2018, Paqui García Juan.
Van assistir a l’acte, realitzat en el Saló de Corones del Palau Ducal, la presidenta de la Junta Major de Germandats, Mª José Martí i la seua Junta Directiva, la Padrina de l’any 2017, Carmen Gregori Abad; el consiliari de la Junta Major, Angel Saneugenio, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el regidor delegat de l’Ajuntament en la Setmana Santa, Ciro Palmer, regidors de la Corporació Municipal, l’alcalde de Vilallonga, ciutat natal de la nova padrina, Enric Llorca, la Fallera Major de Gandia, germans majors, cambreres i padrines, consiliaris i assemblearis de les 18 germandats, familiars i amics.
Va començar l’acte amb el comiat de la padrina de l’any 2017, Carmen Gregori, qui va tenir paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que l’havien acompanyat durant aquest intens any, especialment a la Ppresidenta de la Junta Major i la seua Junta Directiva, a les diferents Germandats i a l’alcaldessa de la ciutat i la corporació municipal, a més de recordar, al costat de tots ells, alguns dels moments més emotius viscuts al llarg del seu mandat.
Seguidament va prendre la paraula el consiliari de la Junta Major i abad de la Insigne Col·legiata, Ángel Saneugenio, qui va destacar el gran paper realitzat per les padrines en els últims anys, enviant una especial salutació a Carmen Gregori i tota la seua família per la seua implicació en la Setmana Santa, i a Paqui García, de la qual va destacar la seua implicació i la de la seua família, des de fa anys, amb la Col·legiata. A més, va recordar la importància de l’any que anem a viure a Gandia pel seu nomenament com a seu de la Junta Diocesana 2018.
A continuació, la presidenta de la Junta Major, Mª José Martí, també va agrair a la padrina del 2017 la seua implicació i dedicació al llarg del passat exercici i, seguidament,va presentar a Paqui García, nova padrina de la Setmana Santa, a qui va mostrar tot el seu afecte i suport, i animà a gaudir de manera intensa la multitud d’actes que viurà enguany.
Va seguir l’acte amb la imposició de la insígnia d’or de la Junta Major i el lliurament de l’acta amb el seu nomenament així com d’una placa commemorativa del seu nomenament.
Va ser llavors el torn de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui va felicitar a la nova padrina, i va recordar que aquest anava a ser un any molt especial, ja que Gandia ha sigut nomenada primera Capital Cultural Valenciana de la història, i també, seu de la Junta de Germandats de la Diocesis de València, sent padrina en un moment de gran prestigi per a la nostra ciutat, per la qual cosa li va desitjar que visca intensament cada minut d’enguany, un inoblidable per a ella.
També va tenir unes paraules d’agraïment a Carmen Gregori, a qui va felicitar pel bon treball realitzat i per haver representat de manera excel·lent a la Setmana Santa, ressaltant d’ella el seu paper a l’hora de transmetre a tot el col·lectiu el seu esperit jove, el seu caràcter obert i els seus valors.
Seguidament li va imposar l’Escut d’Or de la ciutat i li va fer lliurament del decret d’Alcaldia amb el seu nomenament.
Finalment, va ser Paqui García qui, en el seu discurs, va agrair totes les mostres d’afecte rebudes des que es va anunciar el seu nomenament, i la confiança dipositada en ella per a ostentar aquest important càrrec, especialment, a la presidenta de la Junta Major i la seua Junta directiva, a les diferents Germandats, i a la corporació municipal. A tots ells, va mostrar el seu compromís amb la Setmana Santa, assumint el seu càrrec amb responsabilitat i molta alegria.
En finalitzar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor en el Pati d’Armes del Palau Ducal.

Et Pot Interessar