5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

La setmana esportiva solidària de l’Alqueria recapta 700 euros

SAM 9053
SAMSUNG CAMERA PICTURES

La setmana esportiva solidària de l’Alqueria de la Comtessa ha recaptat 700 € que aniran destinats íntegrament a ADELA-CV, l’associació valenciana de la malaltia d’ELA. 190 participants han fet possible aquesta donació.

La setmana esportiva s’ha celebrat al poliesportiu municipal des del diumenge 28 de juliol fins al 5 d’agost. Entre els esports oferts es troben el futbol 7,  esquaix, frontenis, pàdel i pin pon. Les competicions s’hanfet a últimes hores de la tarda, a partir de les set, per evitar la calor. A més de l’esport, tampoc ha faltat el bon humor: “L’Alqueriarjod’encarròs”, “Tot un drama” o “Csk la ropa” són alguns dels mots que s’han pogut sentir aquests dies a la competició.

Els 700 € arreplegats amb aquesta iniciativa es donaran a l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA-CV), que treballa donant suport a les persones i famílies afectades per aquesta malaltia, millorant la seua qualitat de vida i reclamant més investigació per part de les institucions.

L’alcalde, Voro Femenia, ha felicitat “a tots els participants per la seua disposició durant tota la setmana a pesar de la calor. La col·laboració ciutadana ha sigut fonamental per a l’èxit d’aquesta iniciativa, que té com a objectiu ajudar i donar difusió i visibilitat a aquest tipus de malalties menys conegudes. Cal felicitar també a l’organització pel seu treball i dedicació.”

Articles relacionats