5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

El Serrano programa cinema infantil en valencià i un clàssic de John Ford en versió original

El Teatre Serrano de Gandia ha programa aquest diumenge 25 de febrer cinema per partida doble. De matí, en la secció Cinema per a Públic Familiar del Cine Pot, es projectarà doblada al valencià la pel·lícula Ballarina. Serà a les 12 hores. Entrada 3 euros. I de vesprada, a les 20 hores es projectarà La diligencia, dins del cicle 30 Imprescindibles del Cinema. Entrada: 2 euros

Fitxa de Ballarina (Ballerina). França. 89 min. No recomanda menors de 6 anys Teatre Serrano (Sala B). Venda anticipada a la Casa de la Cultura i a Instanticket. D: Éric Warin, Éric Summer. G: Éric Summer, Carol Noble, Laurent Zeitoun. F: Jericca Cleland. M: Bruno Coulais.

Sinopsi: Felícia és una xiqueta que, després de perdre els seus pares, viu a un orfenat en la seua Bretanya natal. La seua passió és la dansa i somnia en convertir-se en una ballarina professional.

Fitxa de La diligencia (Stagecoach). USA. 99 min ( VOSE) Teatre Serrano (Sala B). Venda anticipada a la Casa de la Cultura i a Instanticket. D: John Ford. G: Dudley Nichols sobre una història d’Ernest Haycox. F: Bert Glennon. M: Diversos. I: John Wayne, Claire Trevor, Thomas Mitchell, , Andy Devine, George Bancroft.

Sinopsi: Personatges molt diversos emprenen un llarg, dur i perillós viatge en diligència. Entre ells, un fora de la llei en busca de venjança, una prostituta a la que han tirat del poble, un jugador, un metge, la dona embarassada d’un militar, un sheriff.

Articles relacionats