18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Serpis Motor presenta a Gandia el nou Citroën C5 Aircross

IMG 20190124 WA0016

CITROËN SERPIS MOTOR ha presentat este dimecres a les seues instal·lacions de Gandia el nou C5 Aircross, un acte que va reunir nombrosos convidats que van poder veure de primera mà les virtuts d’aquest nou vehicle, que ve a completar la gama SUV de la companyia.

El nou C5 Aircross va impressionar a tot el món per  la seua línia 100% SUV, un disseny musculat i robust, sobreelevat i 100% Citroën per la seua personalitat, els seus elements d’estil com els Airbump®, els seus grans rodes de 720 mm de diàmetre, la seva altura lliure al sòl de 230 mm, les seues proteccions dels baixos de la carrosseria i dels passos de roda, les  barres de sostre, així com una gran oferta de personalització.

Com a ambaixador del programa Citroën Advanced Comfort®, El nou SUV C5 Aircoss és el més confortable i versàtil del seu segment gràcies a dues innovacions exclusives Citroën: la suspensió de Amortidors Progressius Hidràulics ®, i els seients Advanced Comfort. Els seus 3 seients del darrere independents, lliscants, escamotejables i inclinables fan del C5 Aircross el SUV més modulable i habitable del seu segment. El seu volum de maleter, varia de 580 l a 720 l. Incorpora a més, 20 tecnologies d’ajuda a la conducció i 6 tecnologies de connectivitat, és un SUV de nova generació.

 

c5aircross

Articles relacionats