13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El Club Camallaes-Reflyx de l’Alqueria guanya el Circuit de Curses Populars per equips

Després d’un total de 17 curses disputades, el conjunt de l’Alqueria de la Comtessa Club de Córrer Camallaes-Reflyx ha eixit victoriós en la tercera edició del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna en aconseguir la primera classificació masculina per clubs. 

Saida Perea, la presidenta del C.C. Camallaes-Reflyx, afirma que aquesta victòria és un somni. “Hem treballat amb constància i humilitat. Ha costat molt, però amb la unió que ens caracteritza ho hem aconseguit i estem molt orgullosos”, afirma. Perea explica que la temporada d’entrenaments ha sigut “dura, amb molts entrenaments, i acompanyats de lesions, però sempre amb il·lusió”

El Circuit, que va començar el 30 de juny de 2018 i va finalitzar este diumenge 27 de gener de 2019, també deixa al club de l’Alqueria en segona posició pel que fa a la classificació femenina per clubs.

Així mateix, pel que fa a la classificació individual, el C.C. Camllaes-Reflyx també s’ha fet amb diversos podis: 

–    Isa Banyuls Castelló: 2ª posició en la classificació general femenina i 1a posició en la categoria Veterans B Femení.
–       Salvador Peiró Todolí: 3r classificat en la categoria Junior.
–       Fermín Vidal Martínez: 2n classificat en la categoria Sènior.
–       Sonia Sánchez Martín: 3ª posició en la categoria Veterans B Femení.
–       Jose Valverde: 3r en Veterans C masculí.
–       Milagros García: 2ª classificada en la categoria Veterans D femení.
–       Pere Lluís García Reig: 1r en Veterans B Masculí.

“Tot i que guanyar un circuit en primera i segona posició (masculí i femení respectivament) és un orgull i estem immensament contents, el que més ens ha marcat és el grup que som, el bon rotllo que tenim, l’esportivitat, la companyonia, l’estima i també el repte que hem aconseguit”, assenyala Saida Perea.

Els membres de Camallaes-Reflyx  ja pensen en la 4ª edició del Circuit, que afrontaran de manera molt positiva. “Estem molt motivats, sobretot pel grup humà que formem, club que considerem una família”.

Per últim, el conjunt agraeix l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, l’empresa Reflyx, el restaurant Parsifal, Produccions Platino i el Restaurant Mario la seua col·laboració, sense la qual “no haguera sigut possible”.

Gustavo Frasquet, regidor d’Esports de l’Alqueria de la Comtessa, felicita al C.C. Camallaes-Reflyx, tant pel triomf com per l’esforç i el treball dut a terme. “Espere que aquesta temporada afronten els reptes de la mateixa manera que fins ara, amb dedicació i passió per l’esport, i que aconsegueixen tot allò que es proposen”.

Articles relacionats