31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Sergi González és el candidat triat per Compromís per a intentar ser el nou alcalde de Tavernes

L’assemblea local de Compromís ha elegit a Sergi González com el candidat a ser el nou alcalde. Això a suposat una sorpresa a mig fer en l’elecció del substitut de Jordi Juan, encara que és cert que ténia la confiança de Jordi Juan que pensava en ell com home fort del govern municipal durant aquesta legislatura.

139059260 624x468 1Sergi González, ha tingut presència en el teixit social de Tavernes on va ser president del Club Atletisme Tavernes i directiu de la UE Tavernes, en aquestes passades eleccions era el numere tres de la candidatura, però se li designa la primera tinença de l’alcaldia,fet que va donar a entendre que es volia donar-li responsabilitats per prepara-lo per al futur, però el futur ja és present.

 I ara es presenta la segona incògnita, després de la marxa de Jordi Juan, ja que per a ser alcalde haurà de realitzar-se un ple d’investidura, en un termini de deu dies com marca la legislació vigent, és veritat que són la força més votada amb set regidors, però no tenen la majoria absoluta, podent-se donar el cas que la resta de forces puguen elegir a un altre candidat, un risc que existeix. Aquest risc pot ser real, perquè la resta de partits no han vist amb bons ulls l’abandó de l’alcaldia de Jordi Juan.

Articles relacionats