20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Sense variacions significatives de l’evolució de la pandèmia a la Safor

En la jornada d’ahir no hi ha hagut canvis significatius en l’evolució de la pandèmia, les bones notícies són que no s’ha registrat cap defunció i cap brot detectat.

D’altra banda, el nombre total de persones ingressades per coronavirus  a l’Hospital Comarcal es de 1 menys, ja que en la jornada d’ahir es va notificar 3 persones ingressades en planta Covid i 5 a la Unitat de Vigilància Intensiva, que fan un total de 8 persones ingressades per la Covid-19.

També es van detectar 3 nous caos positius per prova PCR.

La Comunitat registra 300 casos nous de coronavirus i 516 altes i ha administrat un total de 453.107 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

La Conselleria de Sanitat ha notificat 300 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 382.440 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 516 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 663 persones ingressades, 178 d’elles en l’UCI.

A més, s’han registrat 23 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.972 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 5.038 casos actius, la qual cosa suposa un 1,28% del total de positius.

Articles relacionats