24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Seguit d’activitats lúdiques culturals per celebrar el Dia del Llibre a Gandia

– Biblioteques de Gandia programa diverses activitats per a aquest cap de setmana amb motiu del Dia del Llibre

La regidora delegada de l’IMAB, Liduvina Gil, ha informat de les diverses activitats programades per a joves i adults amb motiu del Dia del Llibre que se celebra el pròxim 23 d’abril i que ha organitzat Biblioteques de Gandia.

Així, hui divendres 21 d’abril la programació comença amb “un espectacle anomenat ‘La gran festa d’Anna Kadabra’ a càrrec de Marta Pellicer que tindrà lloc a la Biblioteca Infantil a partir de les 19.30 hores”, ha explicat Gil.

Dissabte 22 d’abril, a partir de les 12.00 hores a la plaça Jaume I “tindrem un concert per al públic familiar anomenat ‘Festa Pop!’ a càrrec de la companyia Pop’s Corn. I el mateix dia però de vesprada, a les 19.30 hores a la Biblioteca Central tindrà lloc ‘De Rondalles i Ferments, narració i tast de cervesa artesanal’ a càrrec de Miquel Puig, una oferta nova en què es podrà fer un maridatge de cerveses artesanals valencianes amb rondalles i llegendes autòctones”, ha afegit la regidora.

A més, cal recordar que entrant al Facebook de Biblioteques de Gandia del 18 al 21 d’abril es pot participar en un concurs en què es proposa identificar un llibre només amb la imatge de la coberta. El guanyador obtindrà com a premi una escultura de l’artista Jesús Martínez Lorente «Chule», autor de ‘La Lectora’.

Articles relacionats