18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Sandra Gadea Peiró formarà part del projecte liderat per Àlex Ruiz a Bellreguard

Durant els últims 4 anys ha sigut regidora pel PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Bellreguard. “Anys durs de treball pel benestar dels bellreguardins i bellreguardines, anys on hem tingut una brutal tempesta que ens va ensorrar la platja, una pandèmia mundial que va aturar les nostres vides, una guerra a Ucraïna i una crisi econòmica que ens condiciona el nostre dia a dia i condemna gran part de les famílies empobrides”, ha assenyalat Sandra Gadea.

Sandra Gadea ha pres la decisió de dimitir per passar a formar part d’una altra formació política, Gadea explica que “En la situació actual em trobe en la necessitat de prendre una decisió difícil, reflexionada i molt meditada, però necessària per a seguir treballant per Bellreguard i la seua gent des d’un projecte de poble que em genera plena confiança i respecte, un projecte de transformació estable i coherent”. “He pres la decisió irrevocable de dimitir com a regidora de l’Ajuntament de Bellreguard per posar-me al servei del projecte transversal liderat per Àlex Ruiz”, ha remarcat.

Sandra Gadea ha conclòs “Un projecte que ha demostrat aquests anys ser el que necessita el poble, que dona seguretat i continuïtat a les polítiques municipals transformadores. Una dimissió coherent per seguir treballant pel poble en un projecte il·lusionant, de passat, present i futur. Un futur del qual vull formar-ne part”.

Articles relacionats