19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Segona joventut del pilot d’Oliva Vicente Rocher

El pilot d’Oliva Vicente Rocher es va adjudicar la seua segona victòria de la temporada després de véncer diumenge passat en el kàrting Lucas Guerrero de Xiva amb motiu del campionat territorial valencià de velocitat en la categoria d’automàtiques.

Motor Velocitat Motociclisme 1

Com si visquera una segona joventut el pilot d’Oliva va demostrar la seua experiència des del començament dels entrenaments davant pilots que tenen menys de la meitat d’anys que ell. En carrera va tornar a córrer com antany i no va fallar amb un Isidre Tarraso, pilot de Daimús buscant el podi però que cediria finalment i va finalitzar en quarta posició.

En aquesta mateixa carrera el simater Basi Manguan acabe sisé i el valler Rafa Diez seté. A més d’aquesta carrera es va disputar la de 80 c. c. prosèries on Tarraso va finalitzar nové i Diez quinzé mentre que el guanyador va ser el pilot de Cullera i exmundialista Vicente Pérez.

Motor Velocitat Motociclisme

En aquesta mateixa jornada va tindre lloc la primera prova de la temporada del Bressol de Campions de 110 GP reservada per a joves pilots on el  gandiense David Peris Bou acaba en la tercera posició en una graella amb 30 pilots vinguts de tota Espanya fins i tot estrangers.

Articles relacionats