Segona jornada per a definir aspiracions

La segona jornada del grup tercer de la Regional Preferent enfronta al Portuaris-Disarp contra el Muro al Fort Llopis amb l’esperança per als del Grau d’estrenar al caseller. Este partit obri la jornada dissabte a les 18 hores. Rafelcofer i UE Gandia disputen els seus partits diumenge, ambdós a les 18 hores, i tots ells als seus camps, i UE Tavernes diumenge a les 18:30 al camp del Castellonense. Els rivals són l’Olleria i el Pego, respectivament. El Ràcing Rafelcofer té també l’oportunitat de puntuar per primera vegada a la categoria després de perdre en la primera jornada. El partit es disputarà al camp de Bellreguard per tal de complir la sanció que se li va imposar al Rafelcofer durant la passada fase d’ascens. 

La UE Gandia, per la seua part, s’estrena davant la seua afició contra un Pego acabat d’ascendir però que només ha estat una temporada en Primera Regional, i que ja s’ha acostumat a traure punts del Guillermo Olagüe. Els de Gomar han de fer efectiu tot l’esforç en fixatges i demostrar que la derrota de la jornada anterior a Tavernes va ser circumstancial. 

Finalment, la UE Tavernes, l’únic equip saforenc en puntuar en la primera jornada, es trasllada a un camp complicat, el del Castellonense, que també va sumar tres punts, però a domicili contra el Contestano. Són dos equips cridats a estar en la zona alta i per tant l’enfrontament serà en certa manera definitori de les aspiracions. 

Et Pot Interessar