Bellreguard ajorna la cursa popular d’este dissabte pel risc de pluges fortes

L’Ajuntament de Bellreguard i el Club Córrer a Gust han decidit ajornar la cursa popular prevista per a este dissabte dia 8 davant d’una situació d’inestabilitat amb risc de pluges i tempestats,

El cap de setmana comença sobretot a les comarques centrals amb avís taronja en litoral per fortes pluges que poden deixar fins a 40 litres per metre quadrat, segons la predicció de l’Aemet.

En concret, el litoral sud de València i el nord d’Alacant estan en avís taronja mentre que la resta de la província d’Alacant, el litoral sud de Castelló i l’interior sud i litoral nord de València estan en avís groc per pluges que deixaran 20 litres per metre quadrat.

D’aquesta manera, aquest divendres hi haurà predomini de cel nuvolós, amb núvols d’evolució diürna en l’interior i arruixades i tempestats localment fortes, preferentment durant la primera mitat del dia en els litorals i, a la vesprada, en l’interior.

Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i les màximes aniran en descens i no superaran els 28 graus a Alacant, els 27 a Castelló i els 26 a València. El vent bufarà variable fluix tendint al migdia a est i sud-est fluix.

Et Pot Interessar