19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Se suspén Festivern 2021 per la situació epidemiològica

– L’Ajuntament de Tavernes i l’organització del Festivern decideixen suspendre l’edició del 2021

– La decisió s’ha pres conjuntament per responsabilitat i amb prevenció davant la complicada situació sanitària que viu el municipi valler

– La devolució de les entrades es farà de manera automàtica. En els pròxims dies s’enviarà als i les assistents un correu electrònic amb tota la informació

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i els promotors del Festivern s’han reunit per a anunciar la suspensió de l’edició del 2021 del festival d’hivern a conseqüència de la COVID-19. La decisió s’ha pres conjuntament per responsabilitat i com a prevenció davant la difícil situació que està patint el municipi valler i l’augment de la pressió hospitalària en els hospitals valencians.

Tot i l’aplicació de les mesures de control i prevenció plantejades des d’un primer moment per a garantir la segura celebració del festival, l’Ajuntament i l’organització del Festivern entenen que la suspensió de la present edició és la decisió més responsable i prudent per a protegir tant a la població de Tavernes com als i les assistents al festival.

Així, la devolució de les entrades es farà de manera automàtica. En els pròxims dies, els i les assistents que ja tenien l’entrada comprada per al Festivern rebran un correu electrònic amb tota la informació.

L’Ajuntament agraeix a l’organització del Festivern la seua predisposició i comprensió davant aquesta difícil situació.

Articles relacionats