18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Sara Canet resisteix al domini grec en el Gran Premi de Gandia

 

– L’haltera de Simat de la Valldigna es va imposar en la categoria de sub17, en la resta de categories el van fer les lusitanes KardarqLioni i Silva

El Gran Premi Internacional d’halterofília de Gandia va constatar el domini de les representants gregues en totes les categories. Només en la sub17 va resistir a aquesta superioritat la vallera Sara Canet, enrolada en les files del Tavernes que es va imposar a Athenea Ibáñez i Katerina Gialamaraki.

La categoria sènior va ser per a María Kardara, seguida de María Monteiro, ambdues representant a Portugal, i Elena Robles del Tità. Carmen Gallardo, de l’AC Gandia va ser cinquena.

En júniors la gandiana Yerena Emmalle va ser plata per darrere de la grega Chrysi Lioni i per davant del seu compatriota Maria Marina.

Mafalda Silva (Coïmbra) va ser la millor sub15 i la van acompanyar en el podi Aleina López de València i Anna Dafni (Grècia).

Quant a la classificació per equips un dels quartets grecs va ser primer i l’AC Gandia format per GallardoGramajoGarcía i Trujillo van ser segones.

Articles relacionats