16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Sara Canet guanya l’or en el Gran Prix Internacional

– L’Atlètic Club Gandia completa el seu medaller amb les  plates Romina Escrivá, Sandra Muñoz i el bronze de Tanya Georgieva

L’Atlètic Club Gandia va organitzar amb èxit una nova edició del Gran Prix Internacional femení d’halterofília en el qual les seues atletes van tornar a situar al conjunt gandià al més alt nivell. Per equips van finalitzar quartes i van sumar un total de quatre medalles individuals.

Entre els èxits personals destaca de nou la joveníssima Sara Canet que va tornar a afegir un nou or al seu historial després del doble èxit aconseguit la setmana anterior en l’autonòmic. En aquesta ocasió va dominar la categoria sub15 en la qual la seua companya d’equip, Tanya Georgieva va ser tercera.

Romina Escrivá continua donant mostres que les lesions estan oblidades i va ser segona en sub17 repetint el mateix metall que Sandra Muñoz aconseguia en categoria júnior.

La competició es va desenvolupar durant el cap de setmana i a la mateixa van assistir equips de tota la geografia espanyola així com un combinat portugués. L’Atlètic Club Gandia confia a recuperar la participació internacional i tornar a comptar amb equips de tota Europa com abans de la pandèmia.

Fotografia SRSports

Articles relacionats