11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Sanitat rep 30 respiradors d’última generació donats per Iberdrola

– Es tracta de 30 respiradors model Aeonmed VG70 (Intrusive Oxygen Ventilator) per al seu repartiment directe a centres hospitalaris

– Aquest lliurament forma part de la donació de 300 d’aquests equips de respiració donats a conselleries de Sanitat de les diferents CCAA

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha rebut aquest divendres un total de 30 respiradors d’última generació. Els respiraors han sigut donats per Iberdrola amb la finalitat de contribuir a reforçar la capacitat de resposta dels serveis sanitaris enfront del coronavirus.

El passat 4 d’agost va tindre lloc l’arribada a l’Aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suárez d’un total de 300 d’aquests equips de respiració d’última generació. Donació d’Iberdrola a les conselleries de Sanitat de les diferents comunitats autònomes.

En la seua descàrrega i distribució, que va tindre lloc la matinada del dilluns al dimarts, va participar un equip de persones voluntàries de la companyia.

Aquesta iniciativa forma part de l’acció global desenvolupada pel grup Iberdrola durant la crisi sanitària del coronavirus i completa el procés de lliurament de material de primera necessitat, aprofitant la seua capacitat d’accés global a subministraments, així com altres accions solidàries realitzades en els últims mesos per valor de més de 30 milions d’euros.

Articles relacionats