Sanitat impulsa la telemedicina en els centres de salut amb 1.000 ordinadors portàtils amb xarxa 4G LTE

– La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha adquirit un miler d’ordinadors portàtils per a continuar estenent la telemedicina en la xarxa d’Atenció Primària.

– L’equipament té unes prestacions que permeten al professional connectar-se per videotrucada amb els seus pacients des de qualsevol lloc

L’equipament es distribuirà entre els centres de salut amb la finalitat que el personal sanitari tinga llibertat de moviment i capacitat suficient per a realitzar videoconferències o interactuar de manera remota amb els seus pacients, amb independència d’on es trobe.

El nou ‘pack’ tecnològic està compost per 1.000 ordinadors portàtils amb xarxa 4G LTE sense fil i bateria de la llarga duració. Aquestes prestacions permeten al professional sanitari comptar un «lloc de treball» mòbil i estar connectat des de pràcticament qualsevol lloc, sense necessitat de wifi.

La distribució d’equips començarà pels i les professionals dels centres sanitaris de municipis més xicotets per a facilitar la connectivitat amb el pacient.

Aquesta nova remesa de material informàtic es suma a altres equipaments de telemedicina ja entregats en centres de salut i hospitals: altres 728 portàtils, 2.000 ‘webcams’ i 400 pantalles repartits als departaments i, des d’ells, als centres d’atenció primària i atenció especialitzada, centres de Salut Pública de la Comunitat Valenciana i altres estructures de la xarxa assistencial.

Et Pot Interessar