13.5 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Sanitat alça les mesures excepcionals de Benigànim

– Barceló: “És molt important mantindre les mesures comunes d’ús de màscara, higiene i distanciament social per a evitar el repunt”

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha alçat les mesures excepcionals de lluita contra la pandèmia adoptades el passat 1 de setembre per al municipi valencià de Benigànim. Aquest aixecament serà efectiu dimarts que ve, 22 de setembre, a partir de les 00.00 hores i es produeix gràcies a la bona evolució de les dades epidemiològiques.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “ha sigut molt important la col·laboració de tota la població de Benigànim per a evitar la propagació del virus i protegir així la salut de tots els veïns i veïnes. Per tant, continuem apel·lant a aquesta responsabilitat i col·laboració per a evitar un altre repunt en el diagnòstic de casos“.

Aquestes mesures temporals contemplaven el confinament perimetral de la població, que permetia, no obstant això, la circulació de persones residents dins del municipi; establien fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar, i els actes de culte havien de realitzar-se amb aforament màxim de fins a un terç de la capacitat d’aquests llocs, sempre respectant les normes de seguretat d’ús de la màscara i distanciament social.

Articles relacionats