15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Èxit d’assistència al Palaudiovisual Gandia

• L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents al Pati d’Armes durant els mesos d’estiu.

• El Cine Pot d’estiu ha mantingut les línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada, però a més a més, amb mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones per sessió.

• Nahuel González, regidor de Cultura: “La gran assistència a les projeccions en versió original demostra l’aposta per la cultura d’aquesta ciutat. Seguirem programant, durant tot l’hivern, pel·lícules de molta qualitat i agraïm a la ciutadania l’esforç i el seu suport a la cultura”.

Palaudiovisual, el Cine Pot d’estiu organitzat pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents. La iniciativa, que es celebra durant els mesos d’estiu al Pati d’Armes del Palau, ha mantingut les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada, però a més a més, amb mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones per sessió.

Articles relacionats