22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Samuel Martínez fa un pas més en la seua preparació com a tenista

El tenista de Gandia Samuel Martínez Arjona es troba en terres africanes on està disputant diversos tornejos ITF a Tunísia.

Precisament el jugador va competir en Monestir (Tunísia) al costat de la resta de l’equip de l’Acadèmia de Juan Carlos Ferrero.

Martínez va perdre davant el francés Alex Grecian -sisé cap de sèrie- per un doble 6-3 en la segona ronda de la fase classificatòria.

En aquesta nova etapa de Samuel Martínez, en l’acadèmia de l’exnumere un mundial a Villena, s’ha format un grup de quatre jugadors encapçalat per Sánchez Barreto -actual campió autonòmic- el qual ha contractat com a entrenador al castellonenc Pepe Vendrell que en els últims 12 anys havia sigut entrenador de l’extop-10 mundial, Roberto Bautista.

Amb aquest canvi radical en els entrenaments i gestió del jugador gandià, on té darrere a un gran grup d’entrenadors, que està portant a Carlos Alcaraz al cim del tenis mundial, no ha de passar molt de temps perquè Samuel puga superar les fases prèvies amb més solvència.

Amb Vendrell els resultats han d’arribar i si a aquest se li uneix un grup de jugadors d’un nivell similar, les coses han d’eixir prou bé per què la companyonia és vital per al triomf.

Articles relacionats