10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Salvador Gregori: “El PP de Gandia no pot donar lliçons de transparència”

 

· El regidor d’Economia respon a les crítiques efectuades pel Partit Popular sobre l’informe de la Sindicatura de Comptes afirmant que “no s’ha amagat cap informació i tenen l’expedient a la seua disposició en la mateixa web de l’ajuntament”

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost a les crítiques abocades hui des del Partit Popular sobre un informe publicat recentment per la Sindicatura de Comptes referent a diversos expedients de contractació realitzats per l’Ajuntament de Gandia.

L’edil ha puntualitzat que “es tracta d’expedients que han sigut remesos fora de temps, o bé no s’han enviat amb la informació corresponent. Però, en cap cas, s’ha volgut amagar cap informació”, i ha recalcat que “tots aquests expedients tenen el vistiplau corresponent dels departaments de Contractació i Serveis Jurídics, així com de la Intervenció municipal”. Gregori també ha afirmat que “en tot cas, estem parlant sempre d’una qüestió tècnica, i són els mateixos funcionaris municipals els que fan els requeriments.

El regidor d’Economia ha recordat que aquesta mateixa situació s’ha produït en nombrosos ajuntaments i institucions com la Diputació d’Alacant, presidida per l’actual líder del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, “on s’han presentat fora de temps nou contractacions i no s’ha enviat la informació corresponent de vint contractacions per valor de 29 milions d’euros”.

Salvador Gregori ha conclòs que el PP de Gandia, presidit per Víctor Soler, “és el menys indicat per a donar-nos lliçons de transparència, amb quatre anys de govern marcats per l’obscurantisme i irregularitats. Per tant, des de l’actual Govern local no hem amagat res. Prova d’açò és que si volen consultar l’expedient, el tenen a la seua disposició en la mateixa pàgina web de l’ajuntament i, a més, saben perfectament que tenen accés a tot el que demanen i sempre es donen tots els expedients, amb un exercici clar de transparència”.

Articles relacionats