18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El PP de Gandia proposa un programa d’ajudes pel transport dels alumnes d’ensenyament superior

• Cadascuna de les 250 beques estaria dotada amb fins a 200 euros per a ajudar a la mobilitat dels estudiants gandians que cursen els seus estudis universitaris i no universitaris fora de la ciutat.

• Soler: “Aquestes ajudes són necessàries per a les famílies de Gandia i sabem que el PSOE pensa el mateix que nosaltres. Es tracta d’una promesa electoral del PSOE en 2015 (la mesura 116 del seu programa electoral), redactat a puny i lletra de l’actual Alcalde de Gandia i que després de sis anys en el govern han sigut incapaços de posar en marxa”

En el dia de hui s’ha iniciat el curs universitari en les Universitats públiques de la Comunitat Valenciana i és per això que el Partit Popular de Gandia ha anunciat una nova iniciativa per a facilitar la mobilitat dels universitaris gandians.

Es tracta d’un programa d’ajudes al transport per a aquells joves de Gandia que han de traslladar-se cada dia fins als campus universitaris de València, Ontinyent i Alcoi o d’altres províncies, així com per als alumnes que realitzen estudis superiors no universitaris com l’FP, estudis de dansa, etc.

Els populars de Gandia han manifestat que es tracta d’un programa d’ajudes a imatge i semblança del qual ja realitzen altres ciutats importants de la província de València com Alzira, Xàtiva i Cullera o de municipis més de menor població com Daimús.

Els populars de Gandia realitzen aquesta proposta amb l’objectiu d’ajudar a les famílies que tenen més dificultats i així pal·liar qualsevol bretxa econòmica entre alumnes que volen realitzar els seus estudis superiors anara de la ciutat.

Aquestes ajudes serien complementàries a les del Ministeri d’Educació i estarien dotades amb una partida de 50.000 euros i cada alumne podria rebre un màxim de 200 euros. De posar-se en marxa aquest programa d’ajuda podríem ajudes a 250 famílies de la ciutat que tenen als seus fills estudiant fora de Gandia.

Per al portaveu popular, Víctor Soler, “sabem que es tracta d’una ajuda modesta i que no aconsegueix sufragar totes les despeses en transport que suporten les famílies, però entenem que qualsevol ajuda és benvinguda per a fer més suportable la costa de setembre”.

Per a Víctor Soler “aquestes ajudes són necessàries per a les famílies de Gandia i sabem que el PSOE pensa el mateix que nosaltres” al que ha afegit que “es tracta d’una promesa electoral del PSOE en 2015 (la mesura 116 del seu programa electoral), redactat a puny i lletra de l’actual Alcalde de Gandia i que després de sis anys en el govern han sigut incapaços de posar en marxa”.

“El sectarisme mai ha sigut el millor company de viatge, és per això que exigisc al Govern local que atenga aquesta proposta i ajude a millorar la vida dels joves” ha finalitzat Soler.

Articles relacionats