8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Salvado Gregori es pronuncia sobre les paraules del PP de Gandia

  • Salvador Gregori: La responsabilitat de fer els pressupostos és de l’equip de govern actual”

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha respost aquest matí a la intervenció del PP sobre l’elaboració dels pròxims pressupostos.

En primer lloc, Gregori ha volgut agrair al Partit Popular “la seua predisposició per a millorar el document pressupostari” però els ha recordat que “la responsabilitat de fer els pressupostos és de l’equip de govern actual”.

A la vegada que l’edil ha recordat als populars que poden fer ús de les esmenes als pressupostos per a presentar les seues propostes. “Analitzarem les propostes que presenten i esperem que tinguen una mica més de contingut que les que han anat presentant durant aquests anys“.

També ha volgut aclarir a la finalització de la seua intervenció  que l’increment de la plantilla correspon a les necessitats del consistori per a compensar la normativa aplicada quan era president Mariano Rajoy i que va deixar les plantilles municipals “en quadre i sense poder prestar el millor servei per la falta de recursos personals

• Soler: “Ens posem a la disposició del Govern, els allarguem la mà una vegada més, i en aquests temps extraordinàriament complexos necessitem als 25 regidors per a elaborar els pressupostos del 2021“

El Portaveu del grup municipal del Partit Popular, Víctor Soler, i el regidor responsable de l’àrea d’Economia i Hisenda del Grup Municipal del Partit Popular, Dani Martí, sol·liciten al Govern local de Gandia que es cree una comissió de treball amb tots els grups municipals per a què d’aquesta manera, participar en la tramitació del pressupost 2021 per a consensuar-lo des del principi.

L’objectiu prioritari és l’atenció a tots aquells que pitjor l’estan passant com a empreses, autònoms i treballadors, així com establir mecanismes d’ajuda a les famílies gandianes que més dificultats estiguen travessant com a conseqüència d’aquesta crisi sanitària que ha derivat en una crisi econòmica.

Articles relacionats