El saló de les dos rodes de València tanca amb quinze mil visitants

Els salons ‘2Rodes’ i ‘VLC BIKE’s’ han tancat aquest diumenge 12 de novembre les seues portes en Fira València després de superar els 15.000 visitants, igualant les xifres de l’última edició, segons l’organització.
Les dues fires, que s’han celebrat al llarg d’aquest cap de setmana en el pavelló 7 de Fira València, han reunit a més de 1.500 vehicles en oferta procedents de 97 marques, tant de motos i bicis així com de complements, destaca l’entitat firal en un comunicat.
En el plànol comercial, els expositors han mostrat la seua satisfacció per les xifres de negoci aconseguides, especialment en aquells segments més comercials com el de les motos ‘scooters’ i les bicicletes totterreny. També destacat les vendes en segments com el de les motos d’estil retro.
La presidenta dels salons, Inma Bueno, ha ressaltat la «plena consolidació» d’ambdues cites com «un aparador comercial de primer ordre que ajuda als concessionaris a incentivar les seues vendes».
Al seu judici, molts clients han esperat a la celebració de tots dos certàmens per a aprofitar les ofertes exclusives de fira i fer-se amb la seua moto o bici desitjada.
També ha valorat el perfil de públic de la fira, perquè «es nota cada vegada més la presència d’un públic comprador, que ve a la fira amb la seua família a decidir la seua adquisició».

Et Pot Interessar