16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Saida Perea de nou campiona autonòmica de ciclisme

 

Saida Perea, de L’Alqueria de la Comtessa, de l’equip Asbike.es-Lurbel aconsegueix revalidar el títol de campiona autonòmica de ciclisme femení en la comunitat valenciana en categoria màster 30.

Saida Perea durant el Campionat Autonomic Femeni
Fotografia Eventos Sports.

Saida no es cansa de guanyar, i així va ser el dissabte passat 13 de maig, quan es va celebrar en la localitat d’Onda, a Castelló, la competició on eixirien les actuals campiones autonòmiques del ciclisme.

Fa tres mesos que Saida va passar pel quiròfan per una lesió de genoll, per la qual va deixar de competir durant 8 mesos, i just 3 mesos després de l’operació, ha aconseguit tornar a proclamar-se campiona autonòmica en aquesta carrera d’Onda, on va recórrer un total de 68 km, en una carrera on la protagonista va ser en tot moment la pluja. Un circuit, amb un terreny ondulat amb diversos repits i baixades fortes.

A més, Saida també competeix en modalitat de triatló amb el club Triatló Gandia, el qual va competir fa dues setmanes al costat de les seues companyes d’equip, obtenint un gran resultat per a lluitar per la permanència en primera divisió de la comunitat valenciana de triatló.

Articles relacionats