Sáenz de Santamaría abandona la política

L’exvicepresidenta del Govern Soraya Sáenz de Santamaría ha comunicat aquest dilluns al president del Partit Popular, Pablo Casado, la seua voluntat d’abandonar l’activitat política i emprendre una altra etapa en la seua vida.

«He adoptat aquesta decisió després d’una profunda reflexió i des del convenciment que és el millor tant per a la nova direcció del Partit Popular com per a la meua família i per a mi», argumenta en un comunicat.

«Després d’una etapa de díhuit anys d’intensa activitat política només puc mostrar la meua gratitud més profunda. Ha sigut una experiència impagable, en la qual he intentat donar el millor de mi mateixa al Partit Popular i al servei de tots els espanyols. A ells m’he hagut de sempre en la meua vocació política i he procurat amb el meu comportament i el meu treball respondre la seua confiança», explica

«He tingut l’honor de treballar amb el President Mariano Rajoy en una gran tasca política que va culminar en un Govern que va saber traure al nostre país de la major crisi econòmica de la seua història recent i el pols de la qual no va tremolar a l’hora de defendre la unitat d’Espanya i els drets de tots els espanyols. Ha sigut un orgull haver pogut participar en eixa tasca, que sempre figurarà entre els millors serveis que el PP ha prestat a Espanya. Res haguera pogut fer durant aquests anys sense el suport i la col·laboració de punts i tants companys que em van ajudar a dur a terme les diferents responsabilitats que em van ser encomanades i a els qui hui vull mostrar tot el meu afecte i el meu afecte», afig en el comunicat.

«A ells i als afiliats del Partit Popular que em van recolzar de forma majoritària en les eleccions primàries prèvies a l’últim Congrés del Partit Popular solament puc dir-los que m’uneix amb tots un deute de gratitud infinita», argumenta.

Finalment explica que ha transmès a Casado el seu millors desitjos d’èxit en aquesta nova etapa del partit, destacant que explica per a açò amb la millor organització política d’Espanya i els més lleials militants, entre els quals sempre estarà.

Et Pot Interessar